Jasa

Ratusan konsumén wareg

  • PCB Fabrication

    Pabrikasi PCB

    PHILIFAST mangrupikeun pabrik papan sirkuit anu propésional anu nyayogikeun sababaraha jinis jasa manufaktur papan sirkuit. Salaku manufaktur PCB hiji-mandeg sareng panyadia jasa rakitan sareng langkung ti sapuluh taun sejarah impor sareng ékspor, Ngalangkungan usaha babarengan sadaya pagawé, PHILIFAST parantos ngembangkeun janten pamimpin téknologi papan sirkuit cetak Cina.
  • Parts Sourcing

    Bagian Sourcing

    PHILIFAST nyayogikeun komponén éléktronik mérek kualitas luhur jasa cocog BOM, ngagaduhan ranté suplai komponén anu sistematis sareng épéktip, sareng sadar perakitan PCB murah pikeun palanggan. Kami gaduh tim rékayasa BOM propésional pikeun marios data BOM asli konsumén.
  • SMT ASSEMBLY SERVICE

    LAYANAN SMT ASSEMBLY

    Prosés produksi pabrik urang minuhan sarat panyalindungan lingkungan, dilengkepan sababaraha rupa produksi sareng alat uji coba, ukuran éléktrostatik anu saé, sareng uji coba komputer lengkep, anu tiasa minuhan sarat manufaktur produk éléktronik presisi. Boga sistem manajemen kualitas anu lengkep sareng ilmiah.
  • PCB Layout & Clone

    PCB Layout & Klone

    PHILIFAST ngagaduhan tim téknologi kloning PCB propésional sareng pangalaman prakték mangtaun-taun. Kalebet kana sababaraha bidang éléktronik. Klon PCB nyaéta ngagunakeun téknologi balikkeun panilitian sareng pamekaran pikeun tibalik ngaanalisis papan sirkuit, sareng mulangkeun file PCB produk aslina, file tagihan bahan (BOM), file skéma sareng file téknis sanésna, ogé file produksi layar sutra PCB, sareng teras gunakeun deui aranjeunna.
  • IC Programming

    Programming IC

    PHILIFAST henteu ngan ukur nyayogikeun nasabah nganggo manufaktur PCB hiji-hiji sareng jasa perakitan, tapi ogé nyayogikeun nasabah kalayan jasa pemrograman IC. Tim rékayasa profesional kami tiasa program IC anu ditunjuk numutkeun syarat pelanggan. Konsumén nyayogikeun inpormasi ngaduruk lengkep, paréntah ngaduruk, sareng buku alat bakar.
  • Function Testing

    Fungsi Tés

    Biasana, saatos papan sirkuit dipasang sareng réngsé AOI sareng pamariksaan penampilan, urang biasana nyarankeun palanggan pikeun nyayogikeun metode tés anu lengkep pikeun ngalakukeun tés fungsional akhir dina papan réngsé sateuacan bungkus sareng pangiriman ku perusahaan urang. PHILIFAST ngagaduhan tim PCB Functional Test (FCT) anu propésional. Pangujian fungsional ngamungkinkeun urang pikeun milarian sareng ngabenerkeun kagagalan komponén, cacat perakitan atanapi masalah desain poténsial sateuacan dikintun, sareng ngatasi masalah sareng perawatan anu épéktip.

saha philifast

  • about

Shenzhen Fhilifast Electronics Co., Ltd. Kapendak di 2005. Ngaliwatan langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu, perusahaan parantos ngenalkeun peralatan produksi anu paling maju, sareng ngadegkeun tim rékayasa profesional, akumulasi pangalaman anu réa produksi sareng manajemén salami produksi. Parusahaan urang gaduh sistem manajemen kualitas lengkep, susunan pinuh ku sistem ranté suplai, sareng ngahontal produksi skala badag. Pasar palanggan kami nutupan sakumna dunya, produk utama sareng téknologi diékspor ka pasar Éropa sareng Amérika. Sadaya produk saluyu sareng standar IPC sareng UL.

  • about

√ Turunkeun biaya anjeun: Turnkey PCBA Assembly; Solusi BOM Pikeun Ngirangan Biaya; Saran Profesional Kanggo Optimasi Desain Anjeun

√ Penjaminan Mutu: ISO14001, IATF16949, UL Certified; 100% AOI / E-Testing / X-ray / Programming Software sareng Fungsi Uji Didukung

√ Layanan Palanggan Pangsaéna: 24 Jam Online; Umpan Balik Aftersales Tepat Waktos Dina 12 Jam; Dukungan Téknis Profesional;

  • about

Sejarah pangwangunan:
• 2018 —— Muka pabrik pabrik PCBA & Turnkey Shenzhen.
• 2017 —— Ngembangkeun usaha kana 5 lini produksi SMT.
• 2016 —— ISO14001 Sertipikat.
• 2015 —— Pembukaan pabrik perakitan PCB di Shenzhen.
• 2012 —— IATF16949, ISO13485, ISO9001, UL Certified.
• 2008 —— Pembukaan pabrik PCB di Henan.
• 2005 —— éléktronika PHILIFAST Kapendak.

  • about

PCB saluyu sareng ISO9001, TS16949, UL, CE sareng Sertipikat RoHS. Majelis PCB SMT patuh ISO9001, PDCA sareng IPC-A-610E. Kami ngalayanan pikeun klien kami di sakumna dunya. Sistem manajemén kualitas komprehensif kami janten langkung ningkat pikeun minuhan sarat konsumén.
• ISO9001: Manajemén Kualitas 2008
• Pamariksaan 100% Datang ku IQC
• 100% AOI Inspection
• 100% E-Tés
• standar IPCII sareng IPCIII pikeun ditampa

  • about

MISI: Misi kami nyaéta pikeun nyayogikeun jasa manufaktur éléktronika propésional sareng solusi sirkuit béaya rendah pikeun kustomisasi kalayan kualitas luhur pikeun masing-masing konsumén urang.

Kami nungkulan rébuan palanggan unggal taun, urang terang kumaha carana ngalayanan konsumén urang ogé:
• Kualitas dijamin
• Biaya anu langkung handap pikeun layanan adat PCB & PCBA-konci
• Teu aya sarat MOQ
• 99% tingkat kapuasan pelanggan
• Permintaan insinyur gratis sareng cek DFM ku tim insinyur profesional

kumaha urang ngalakukeun

Kumaha ngamimitian urutan?

Punten kirimkeun file PCB Gerber anjeun, Pilih & Tempat Payil / file Centroid, file BOM kana email kami: sales@fljpcb.com

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami